Show Ex VAT |  Show Incl. VAT

Runde klistermærker CMYK

Round stickers

Productiontype with shipping

You have selected:

Loading

Uploaded:

Your file

Designed:

Your file

Total price without VAT:

Upload your file

Upload your file just press the button.

Add to basket

Add to basket just press the button.

Runde klistermærker CMYK

Vores runde klistermærker findes i mange forskellige størrelser. Du kan her vælge en af vores færdige størrelser, eller opret en med dine nøjagtige dimensioner under "Klistermærker egen størrelse CMYK".

Slid og levetid

Da de er trykt på PP- og PVC-vinyl, er klistermærket i sig selv meget slidstærkt. For at få ekstra beskyttelse på klistermærkerne, for eksempel hvis de skal sidde udendørs i flere år, eksempelvis på en bil, så anbefaler vi at du vælger PVC vinyl + laminering. Derefter anbringes et beskyttende laminaring på klistermærket, hvilket giver det virkelig god holdbarhed.

Som noget nyt har vi fået PE klistermærker med ekstra stærk lim. De er lavet til høj belastning. De tåler temperatursvingninger, saltvand, UV, olie og snavs. De er ekstra slidstærke, stræk- og vaskbart og er det mest holdbare klistermærke vi har uden laminering. 

Gennemsnitling udendørs levetid:

Standard PP 1-2 år

PVC vinyl 2-3 år

PE 3-4 år

PVC vinyl + laminering 5-7 år

Ét eller flere per ark

Du kan få klistermærkerne på ark, hvor der bliver placeret så mange som muligt per ark, eller du kan bestille, hvor der er ét klistermærke per ark. Sidstnævnte egner sig bedst til uddeling. Alternativt kan man købe diecut klistermærker, hvor vi skærer hele vejen i gennem bagpapiret i samme form som selve klistermærket.

Hvis du har spørgsmål, så kan du altid skrive eller ringe til os, og vi hjælper gerne!

Snabbinfo

  • Klistermærker med dit eget design
  • Bestil fra kun 1 stk.
  • Mængderabat: Køb flere spar mere

Pricelist include vat